Neteja de fi d’obra

limpieza fin de obra

El pas final després d’una reforma o construcció és una neteja exhaustiva de l’espai que ha estat sotmès a l’obra. Serà necessari un servei professional de neteja que garanteixi complir l’objectiu de deixar les instal·lacions i l’immoble en les millors condicions higièniques possibles per a ser utilitzades.

Són diverses mans de neteja que fan falta per a arribar al final d’aquest procés, a més és important realitzar-lo d’una forma correcta. Retirar les capes de pols acumulades en les superfícies serà el primer i la ventilació ajudarà a desaparèixer les partícules que queden suspeses en l’aire.

El següent serà eliminar tot tipus de brutícia de les parets i del sostre, possibles taques de qualsevol substància, restes de ciment, guix, fusta, pintura o un altre tipus de material. Els mobles i objectes de decoració encara que s’hagin tapat o aïllat poden també acumular una mica de brutícia i és alguna cosa a tenir en compte.

Una vegada que el més superficial ja estigui net, la pols no haurà desaparegut del tot, serà necessari una neteja de repàs aprofundint en cada racó. Aplicar una capa de tractament per al sòl ajudarà a donar-li lluentor i protegir-lo de qualsevol imprevist.

En NETEGES & DESINFECCIONS D’OZÓ avaluem totes les característiques de l’interior i de les àrees a tractar. D’aquesta manera podem elaborar un pressupost el més ajustable a les necessitats del client.