NOSALTRES

El personal és el valor més important de NETEGES & DESINFECCIONS D’OZÓ ja que l’usuari identifica el servei amb la persona que el presta. Per aquesta raó, la seva actuació resulta essencial perquè el destinatari se senti el més satisfet possible.
El model d’organització i gestió de l’empresa té com a objectiu facilitar la realització de les tasques del servei en un context de millora continuada en l’atenció.

NETEGES & DESINFECCIONS D’OZÓ compta amb un equip disciplinat i format per a abordar les funcions pròpies del servei de manteniment de neteja. Els recursos humans assignats als serveis disposen de la qualificació, capacitats i habilitats adequades per a poder dur a terme excel·lentment les tasques del servei.

El treball s’organitza sobre la base de protocols i instruccions pactades amb el client per a prestar un servei especialitzat i de qualitat.

En NETEGES & DESINFECCIONS D’OZÓ donem un valor afegit al nostre personal ja que som conscients que la qualitat del servei depèn directament de la satisfacció d’aquest.

  • Som selectius en el procés de contracció realitzant exhaustives entrevistes per a assegurar-nos que el personal tingui formació i experiència i sobretot que sigui de confiança.

  • Contínuament incorporem als nostres programes de formació els mètodes, sistemes de treball i tecnologies més avançades. El nostre sistema de formació també estan en constant desenvolupament per a poder introduir les últimes innovacions. .

  • La comunicació tant amb el client com amb el treballador és àgil i constant i ens permet conèixer les inquietuds, preguntes i peticions dels nostres treballadors la informació necessària per a complir amb les seves expectatives.

  • La qualitat està constantment controlada pels nostres supervisors, ja que fan un seguiment de tots els treballs.

  • L’excel·lència està premiada. La clau per al desenvolupament i retenció del personal és proporcionar una motivació positiva. El treball ben fet és reconegut i incentivat a través de programes de reconeixement.

En NETEGES & DESINFECCIÓNS D’OZÓ posem especial atenció a la gestió de prevenció de riscos laborals. Actualment col·laborem amb l’empresa externa especialitzada en prevenció de riscos laborals PREVENGEST. La prevenció de riscos laborals està implantada a tots els nivells en la nostra empresa. Tots els treballadors estan informats dels riscos inherents que comporta el seu lloc de treball. Aquesta formació es porta a terme cada vegada que hi ha una nova incorporació.